Hoe kan ik je helpen?

hp 1

Werkenergieanalyse®​

Krijg inzicht in je huidige balans tussen jouw werk en je energie. Je krijgt een online analyse, coachgesprek én actieplan.

loopbaancoaching_werkenergiek_1070x750

Loopbaancoaching

In meerdere gesprekken ontdekken we samen wat je leuk vindt en welk loopbaan- of carrièrepad voor jou de juiste is.

rain-1700515

Training 'Aanpak van stress'

Met een uitgekiend programma herstel jij de balans tussen jouw denken en voelen, zodat jij een blijvend gevoel van vertrouwen, kracht en eigenwaarde in jezelf ervaart!

business-4241792

Ontwikkeladvies

Met een online arbeidsmarktscan en interesse- en competentie test + begeleiding ontdek je waar jouw mogelijkheden en kansen liggen.

hp 3

Persoonlijke coaching

Samen kiezen we het pakket dat het beste bij jouw situatie aansluit, inclusief het aantal gesprekken. Dit is een maatwerkprogramma.

Ervaringen van anderen:

Over Joke

Joke Klaas (1964) is loopbaancoach en vitaliteitscoach voor slimme mensen, die geen plezier meer in hun werk hebben en daarnaast met bijvoorbeeld faalangst, onzekerheid, perfectionisme, zichtbaarheid of onvoldoende zelfzorg worstelen. 

Als Noloc Register Loopbaanprofessional (RL) helpt zij je om de dieper liggende lagen in jezelf te onderzoeken en je innerlijke blokkades op te heffen, zodat jij weer kunt voelen wat er voor jou echt toe doet: jouw passie, verlangens en dat wat jou energie geeft! En dat je daar dan vervolgens ook voor durft te gaan. Zodat je weer blij met jezelf en je werk kunt zijn!

Joke heeft zelf tot twee maal toe de zekerheden van een vaste baan opgegeven voor werk dat beter bij haar paste. In 2012 waagde zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Ze trok in 2016 de stekker uit haar toenmalig huwelijk en is nu gelukkig samenwonend met haar lieve vriend Jan, haar relaxte zoon Mart en haar eigenzinnige kat Tijger én doet werk dat haar gelukkig maakt.

 

Van werkdruk naar werkgeluk in 15 stappen

De afgelopen jaren coachte ik meer dan 1000 mensen die geen plezier meer in hun werk hadden, last hadden van werkstress, tegen overspannenheid aanzaten of die een weg terug moesten vinden uit een burn-out. In mijn gratis e-book ‘Van werkdruk naar werkgeluk in 15 stappen’  deel ik veel praktische tips uit mijn praktijkervaring, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.