Ontdek jouw werkenergiebalans!

Hoe zou het voor je zijn als je je twijfels die je hebt over jezelf, je werk, je functioneren, de organisatie waar je werkt, kunt delen met iemand met een frisse blik? 

Hoe zou het voor je zijn dat je precies weet waar in jouw situatie het knelpunt zit, zodat je het piekeren en je het rondjes draaien in je hoofd kunt stoppen? Hoe zou het voor je zijn als je precies weet waar je moet beginnen om het aan te pakken? Hoe zou het voor je zijn als je je daardoor weer kunt ontspannen en je thuis er weer kunt zijn voor de mensen die je lief zijn?

Kan jij als je thuis bent, je werk maar moeilijk loslaten?

En herken jij jezelf hierin:

 • Je twijfelt of je wel goed functioneert
 • Je laat steeds vaker steekjes vallen op je werk. Feedback hierop van je collega’s komt hard bij je binnen. Je doet nóg beter je best. Je vraagt je af hoe lang je dit nog vol gaat houden
 • Je voelt je niet gewaardeerd door je leidinggevende en je voelt je soms eenzaam tussen je collega’s
 • Je piekert veel en voelt dat er eigenlijk meer in jou zit dan er nu uitkomt. Je voelt een soort blokkade in jezelf
 • Stiekem denk je weleens om van werkgever te veranderen of om je baan zomaar op te zeggen, maar je doet geen van beide. Je twijfelt sterk of dat wel de oplossing is en het beangstigt je om zulke beslissingen te nemen
 • Als je je twijfels met anderen deelt, krijg je goedbedoelde adviezen, die je geneigd bent op te volgen. Want je wilt het zó graag oplossen. Eigenlijk voel je wel dat je je teveel door de mening van anderen laat beïnvloeden. Maar ja, wat moet je dán toch doen?
 • Je gepieker gaat ten koste van dat wat er voor jou in je leven écht toe doet: tijd, aandacht en energie geven aan diegenen van wie je houdt en voor de dingen die je normaal gesproken graag doet
 • Je voelt dat als je zo doorgaat, je misschien wel in een burn-out kunt belanden
 • Je wilt er wel iets aan doen, maar je weet niet waar je moet beginnen om het op te lossen.

Ik gun je dat je weer in je kracht komt te staan

Dat je niet alleen blijft zitten met je twijfels over jezelf en je werk en maar rondjes blijft draaien in je hoofd. Dat je er weer kunt zijn voor de mensen die je lief zijn. Ik gun je dat je weer van je leven geniet zonder piekeren of twijfels, maar vol geloof, positieve energie en ontspanning. Dat je weer gaat stralen!

Als je veel piekert ontbreekt het je waarschijnlijk aan inzicht in de stappen die in jouw situatie het verschil zullen maken. Je hebt op het gebied van zelfinzicht, zelfkennis en vaardigheden gewoon nog wat te leren. Besef, dat je de vrijheid hebt om je leven in te richten zoals jíj dat wilt, als je die vrijheid maar durft te pakken. Het allerbelangrijkste daarbij is, dat je je onvrede onder ogen durft te zien en het besef tot je door laat dringen dat je er iets aan kunt doen.

Daar is moed voor nodig, want je weet nu wél wat je hebt, ook al voelt dat niet goed. Of daar ook iets goeds voor in de plaats gaat komen, weet je nog niet. Je bent echt niet de enige met dit probleem. Ik ben daar ook geweest en vele anderen met mij. En deze spannende stap hoef je niet in je eentje te nemen. Ik help je daarbij! Als jij je gesteund voelt, kan jij – net als die vele anderen – weer blij worden met jezelf en met je werk!

Dit krijg je bij de Werkenergieanalyse

Met de Werkenergieanalyse krijg jij inzicht in wat jou stress en frustratie geeft en wat voor jou het allerbelangrijkste is om aan te pakken, zodat je je weer beter in je vel gaat voelen op je werk. Daarmee heb jij de 1e stap naar jouw werkgeluk gezet!

Met de Werkenergieanalyse® ontdek je:

 • Hoe jouw werkenergiebalans eruit ziet: jouw energie- en stressbronnen over de organisatie, je team, je leidinggevende, je functie en je functietaken
 • Jouw overtuigingen en gedragspatronen en of deze helpend zijn voor jouw werkgeluk
 • Hoe je je energiebalans, tevredenheid en motivatie kunt verbeteren en welke acties daarin wel en niet effectief zijn
 • Hoe je je huidige baan zó kunt aanpassen, zodat je daar minder stress, maar juist meer energie van krijgt
 • Wat voor jou haalbare doelen zijn
 • Of je een ontwikkelings– en/of opleidingsbehoefte hebt
 • Of je huidige baan nog wel bij je past
 • Hoe je doelgericht je carrière kunt sturen
 • Wat voor jou het meest waardevol is om mee aan de slag te gaan; met welke acties je de meeste impact bereikt.

En je maakt je persoonlijke actieplan, waarin je de door jou gekozen acties vastlegt, waarna je hiermee direct en doelgericht aan de slag kunt gaan.

Dus steek je kop niet langer in het zand en zet de 1e stap!

Werkenergieanalyse®

Analyse, coachgesprek & actieplan
450,- incl. btw
 • Online analyse van 30-40 minuten
 • Individueel 1-op-1 coachgesprek van 1,5 uur
 • Krijg inzicht in jouw werkenergiebalans
 • Inzicht in niet-helpende overtuigingen en gedragspatronen
 • Haalbare doelen stellen en betere keuzes maken
 • Direct een actieplan om mee aan de slag te gaan
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
Populair

Ervaringen van anderen:

Zo gaan we te werk: stappenplan

Stap 1

Na je aankoop, ontvang je binnen 1 werkdag een online code in je e-mailbox, waarmee je via een beveiligde omgeving op internet je persoonlijke Werkenergieanalyse® kunt maken.

Stap 2

Je bepaalt zelf het moment waarop je de analyse wilt maken. Toch is het mijn advies om niet meteen te beginnen met het invullen van de analyse, maar om de komende week eerst even stil te staan bij de taken die je in je functie allemaal uitvoert en hoe je je voelt als je die taak uitvoert. Welke spanning geeft dit? Hoe vaardig voel je je in die taak? Hoe uitdagend is de taak voor je? Hoeveel uur in de week ben je gemiddeld met die taak bezig? Maak pas nà deze bewustwording de analyse, want dan gaat het invullen gemakkelijker en kloppen je antwoorden meer met hoe het in de praktijk echt is, zo is mijn ervaring. Gemiddeld kost de invulling van alle vragen ongeveer 30 tot 40 minuten.

Stap 3

Zodra je de werkenergieanalyse® hebt afgerond, plannen we een afspraak voor het coachgesprek in. Dit kan desgewenst ook telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. Het coachgesprek n.a.v. jouw werkenergieanalyse duurt 1,5 à 2 uur.

Stap 4

N.a.v. het coachgesprek maak je je persoonlijke actieplan met daarin de acties die in jouw situatie de meeste impact op verbetering van jouw situatie hebben.
Daar kan je direct en doelgericht mee aan de slag!

Door de Werkenergieanalyse® kreeg ik eindelijk goed inzicht in wat nu het allerbelangrijkste is om mee aan de slag te gaan!

- Sanne, 33 jaar

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@werkenergiek.nl!

Mijn advies is om niet meteen te beginnen met het invullen van de analyse, maar om de komende week eerst even stil te staan bij de taken die je in je functie allemaal uitvoert en hoe je je voelt als je die taak uitvoert. Welke spanning geeft dit? Hoe vaardig voel je je in die taak? Hoe uitdagend is de taak voor je? Hoeveel uur in de week ben je gemiddeld met die taak bezig? Maak pas nà deze bewustwording de analyse, want dan gaat het invullen gemakkelijker en kloppen je antwoorden meer met hoe het in de praktijk echt is, zo is mijn ervaring.

Na je aankoop, ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een onlinecode in je e-mailbox. Je bepaalt zelf het moment waarop je de analyse wilt maken (lees ook eerst even het antwoord door op de vraag hieronder over hoe je je het beste op de invulling van de analyse kunt voorbereiden). Zodra je de analyse gemaakt hebt, krijg je toegang tot een online agenda en plan je zelf een datum en tijd voor het coachgesprek in. Het coachgesprek duurt 1,5 à 2 uur. In de agenda wordt 2 uur gereserveerd.


Als je ‘ja’ zegt tegen de eerste stap verschuift de hersenactiviteit van je angstcentrum (amygdala) naar de prefrontale cortex = het deel dat je nodig hebt om te plannen en te organiseren.
Door daadkrachtig te handelen neemt dus je angst af. Dat is de eerste winst die je meteen binnen haalt. Mooi is dat!