Ontdek hoe jij je drempels overwint en het beste uit jezelf haalt!

‘Hoe kan ik dit in vredesnaam toch anders doen?’ Is dit een vraag die jij jezelf regelmatig stelt?

Vaak doe je de dingen zoals je ze doet zonder erbij stil te staan, maar soms loop je vast. Hoe je het tot nu toe deed, lijkt ineens niet meer te werken. Of misschien werkte het al langere tijd niet meer, maar stak jij je kop in het zand…..

Wel merk je dat het je steeds meer tijd kost om je accu op te laden. En dat je dat ook steeds minder goed lukt. Hij lijkt ook steeds sneller leeg te lopen. Elke dag een beetje meer. Van alles dat je niet weet, weet je één ding wel zeker: dit voelt NIET GOED!

Merk jij dat je steeds onzekerder wordt over jezelf, over je functioneren op je werk of over hoe je de dingen moet aanpakken?

Voordat je verder leest, ben ik benieuwd welke van onderstaande punten je bij jezelf herkent:

 • Je voelt je onzeker en twijfelt en piekert veel over hoe je dingen op je werk hebt aangepakt. Heb je dat nou wel goed gedaan? Je hoofd maakt overuren, dodelijk vermoeiend is dat. Maar het stoppen van dat gepieker lukt niet. Je komt niet tot een oplossing.
 • Je durft je grenzen niet aan te geven. Daardoor raakt je je bordje met taken overvol. Hoe krijg je dat toch allemaal klaar? Je wordt er wanhopig van!
 • Je streeft altijd naar meer en beter. Je legt de lat voor jezelf hoog en wilt het liefst geen fouten maken. Als je een fout maakt, baal je van jezelf. Beschamend vind je dat! Je voelt dat het je uitput, maar je hebt geen idee hoe je het anders kunt doen.
 • Het lukt je steeds moeilijker om aan de psychische eisen van je werk te voldoen. Je doet er alles aan om te voorkomen dat je collega’s aan je merken dat je op je tenen loopt. Stoer sla je je elke dag weer door je werkdag heen. Maar eigenlijk kan je wel janken
 • Omdat je werk nooit ophoudt, is ontspannen na werktijd steeds moeilijker voor je. Het lukt je vaker niet dan wel.
 • Je werkt heel hard en ook werk je regelmatig langer door. Daardoor verwaarloos je steeds vaker je gezins- en sociale activiteiten op het thuisfront.

Zeg jij ‘ja’ op één of meerdere van deze vragen?

Het is belangrijk dat je beseft dat al die stress ervoor zorgt dat je moeilijker kunt ontspannen, waardoor je meer prikkelbaar wordt en een minder leuk mens voor je collega’s op je werk en je geliefden thuis zult zijn. Hoe langer dit duurt, hoe meer uitgeput en meer uit balans je zult raken.

Misschien vind je het wel normaal om zo vaak zoveel stress te ervaren. Maar, ….. stel je nu eens voor dat dit ook anders kan! Wat zou het voor je betekenen, als …..

 • je minder streng voor jezelf kon zijn en je jezelf niet zo zou veroordelen als je een fout maakt
 • je minder zou piekeren en aan jezelf zou twijfelen
 • je makkelijker en duidelijker je grenzen zou kunnen en durven aangeven
 • je beter met werkdruk en de verwachtingen van anderen zou kunnen omgaan
 • je je lekkerder in je vel zou voelen en dit ook zo zou uitstralen
 • je met een goed gevoel en met vertrouwen bij jezelf kon blijven
 • je je meer ontspannen, positiever en gelukkiger zou voelen?

Wat zou het voor jou betekenen als dit ook voor jou mogelijk is? Voel jij dat je minder stress en druk & meer positieve energie wilt ervaren?
Verlang je naar rust, inzicht, oplossingen? Voel jij dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan?

WACHT NIET LANGER EN ZET DE EERSTE STAP RICHTING DIT GEVOEL!

Dit krijg je bij Persoonlijke Coaching

Als je dingen wilt veranderen, is het belangrijk dat je bij het begin begint. En dat ben JIJ!

Het gaat om het vinden van jouw persoonlijke kracht. Ook al heb je soms geen idee meer waar die zit.

Ik help je graag je kracht terug te vinden en help je om anders naar jezelf en naar anderen te kijken. Maar ook dat je mag vertrouwen op je eigen gevoel. Zodat je het gevoel van controle over jezelf, je werk, je leven terugkrijgt en je weer blij en gelukkig kunt zijn.

Het programma ‘Versterk & Ontwikkel jezelf’ is volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Praten over dat wat niet lekker loopt en jou stress geeft, helpt om je eigen gedachten te ordenen, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Dit werkt meteen al bevrijdend en verhelderend!

Jouw individuele vragen zijn startpunt en leidraad. Mocht je coachvraag nog breed zijn of nog niet duidelijk genoeg voor je zijn, dan starten we met het specifiek maken ervan, zodat we een duidelijke focus hebben.

Maar daar blijft het niet bij. Want daarna gaan we praktisch aan de slag. Samen! Je krijgt handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen. We doen wat in jouw situatie werkt. Je leert omgaan met je valkuilen en je ontwikkelt jezelf!

Het programma “Versterk & Ontwikkel jezelf” is dé manier waarmee jij stap voor stap jouw doelen bereikt in slechts een aantal maanden tijd. In je eigen tempo. Op een energiegevende en inspirerende manier.

Zodat je je weer vrijer en gelukkiger voelt en weer volop kunt genieten van al het moois in je werk en leven en in alles wat er voor jou toe doet!

Maakt dit je enthousiast? Gun jij jezelf dit ook? Kom op dan! Doorbreek je blokkades, twijfels en angsten. GA ERVOOR!

Persoonlijke coaching

Prijs op aanvraag
 • Overwin je drempels & Haal het beste uit jezelf
 • Stap voor stap jouw doelen bereiken
 • Inzichtgevend èn praktisch
 • Weer lekker in je vel en dat ook uitstralen

Ervaringen van anderen:

Zo gaan we te werk

Het programma Versterk & ontwikkel jezelf is maatwerk. Samen kiezen we het pakket dat het beste bij jouw vraag, verlangens en doelen aansluit, inclusief het aantal face-to-face gesprekken (of video- /telefoongesprekken - als je dat liever wilt of voor jou handiger is). Jij bent het uitgangspunt.

Tijdens de coachingssessies stel ik kritische vragen, krijg je nieuwe inzichten en oefenen we met nieuw gedrag. Door te oefenen verlaat je de comfortzone, leer je omgaan met je valkuilen en ontwikkel je jezelf. Zo kun je blijvend veranderen en vooruitkomen. Ik stimuleer je steeds om het beste uit jezelf te halen.

Ik kan Joke ten zeerste aanbevelen: ze legt de vinger precies op de zere plek en lokt je uit om uit je comfortzone te komen door de confrontatie aan te gaan, vooruitgang te boeken en inzicht te krijgen in ingesleten denkpatronen. Joke heeft naast haar brede kennis en professionele houding een groot inlevingsvermogen: En dat allemaal in een veilige omgeving.

- Sylvia, 60 jaar

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me dan op info@werkenergiek.nl!

Het programma Versterk & ontwikkel jezelf is maatwerk. Samen kiezen we het pakket dat het beste bij jouw vraag, verlangens en doelen aansluit, inclusief het aantal face-to-face gesprekken (of video- /telefoongesprekken – als je dat liever wilt of voor jou handiger is). Jij bent  het uitgangspunt.

Tijdens de coachingssessies stel ik kritische vragen, krijg je nieuwe inzichten en oefenen we met nieuw gedrag. Door te oefenen verlaat je de comfortzone, leer je omgaan met je valkuilen en ontwikkel je jezelf. Zo kun je blijvend veranderen en vooruitkomen. Ik stimuleer je steeds om het beste uit jezelf te halen.

Coaching is relatief nieuw en onderzoek naar het effect ervan staat in de kinderschoenen. Maar uit de eerste onderzoeken blijkt steeds sterker dat het wel degelijk werkt. Het helpt bij het resultaatgericht behalen van doelen, vermindert stress en helpt bij het omgaan met moeilijke situaties op het werk.

Hoe dat komt? Uiteindelijk draait het allemaal om inzicht; een coach helpt je bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat er allemaal goed gaat in je werk en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. En inzicht is de eerste stap naar zelfverbetering. Maar voor een effectief resultaat is meer nodig. Zo moet je zelf intrinsiek gemotiveerd zijn om je te ontwikkelen. Dit betekent dat je het doet omdat je het zèlf graag wilt en niet omdat het van een ander moet of omdat je werkgever je financieel beloont als je meedoet.

Daarnaast moet er een helder leerdoel zijn. Want je moet natuurlijk wel wéten wat je ambities zijn om deze te kunnen bereiken. Verder is een vertrouwensrelatie met je coach belangrijk. Als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je coach vertrouwelijke informatie aan je werkgever doorspeelt, dan is dat geen goede basis voor een open gesprek. Dan zal de coaching niet effectief zijn. Een goede coach ondersteunt je, maar neemt niet de leiding. De enige die weet wat goed voor jou is, ben je uiteindelijk zelf!