Ervaringen

"Waar ik vooral heel erg positief over ben is de begeleiding. Joke is erg kundig en heeft veel inzichten en kan ook goed uitleggen en weet hoe ze je moet ondersteunen. Er was een open sfeer en ik kon alles bespreken."

Lees de testimonial van Iris Iris, 23 jaar

"Ik ben meer over mezelf te weten gekomen dan ik voor mogelijk had gehouden. Het was voor mij een emotionele reis waar ik veel aan heb gehad."

Lees de testimonial van Harry Harry, 51 jaar

"Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren, naar wat ik wil en om mijn eigen pad te volgen. Dat is het mooiste van het traject, dat ik achter mijn eigen ben gekomen, wie ik ben en wat ik wil. Dat ik uitgestapt ben."

Lees de testimonial van Kay Kay, 27 jaar

"Ik heb veel over mezelf geleerd, ben door diepe dalen gegaan en heb nu meer balans in mijn leven gekregen. De vele handvatten die Joke me heeft gegeven zullen me verder helpen bij het verdiepen en handhaven van het geleerde."

Lees de testimonial van Sylvia Sylvia, 60 jaar

"De vragenlijsten en testen die ik vooraf thuis moest maken, zorgden voor een mooie basis in de zoektocht naar functies die bij mij passen."

Lees de testimonial van Pim Pim, 33 jaar

"Joke is invoelend persoon, die rekening houdt met degene die zij voor zich heeft. Daardoor kon ik mij openen en mijzelf zijn."

Lees de testimonial van Desirée, leerkracht speciaal onderwijs Desirée, leerkracht speciaal onderwijs, 53 jaar

"Ik kan iedereen aanraden om een traject bij Joke te gaan volgen. Zij is een zéér ervaren loopbaanprofessional, een mensenmens, sympathiek, positief en ze brengt het e.e.a. met veel humor en daardoor ga je met plezier naar haar toe."

Lees de testimonial van Margot Margot, 53 jaar

"Ik heb bij Joke maar 2 sessies gehad. Niet zoveel, maar in korte tijd heb ik meer inzicht en bevestiging gekregen in waar ik sta, wie ik ongeveer ben en waar ik goed in ben en in welke hoek op de arbeidsmarkt ik het zou kunnen zoeken."

Lees de testimonial van Pauline, beeldend kunstenaar / restaurateur Pauline, beeldend kunstenaar / restaurateur, 62 jaar

"'Dit traject voelde voor mij als een spannende keuze, een sprong in het diepe, want ik wist dat het daar ook over mijn gevoelens zou gaan. Maar ik heb de sprong gewaagd. Als ik dit niet had gedurfd, dan zou ik nu niet zijn waar ik nu ben!'"

Lees de testimonial van Wilmer, controller Wilmer, controller, 34 jaar

"Na deze inzichten ben ik gesprekken over wat mij dwarszat met mijn leidinggevenden en mijn collega’s aan gegaan. Ook ben ik meer om hulp gaan vragen."

Lees de testimonial van Kimberley Kimberley, 22 jaar

"Door de Werkenergieanalyse kreeg ik inzicht in wat voor mij het allerbelangrijkste was om mee aan de slag te gaan. "

Lees de testimonial van Sanne Sanne, 33 jaar